Menu

GERKOS

Connect with us

About

Free HTML5 template by FREEHTML5.co

GerKos SH.P.K është kompani mjaft prestigjioze e cila operon në tregun Gjerman si dhe atë të Kosovës. Eshtë një ndër kompanitë lider e cila ka sjellur frymën Gjermane në tregun Vendor. Kompania GerKos sjell një gamë të gjerë të produkteve nga fusha e tekstilit.

Gjithashtu kompania jonë është distributorë i shumë produkteve të ndryshme nga fusha e ortopedisë.